Saltimbocca med pasta
Ingredienser
- 120 g meget tynde skiver kalveinderlår
- 50 g parmaskinke uden fedtkant
- store, friske salvieblade
- salt & peber
- tørret basilikum
- 1 tsk olie (til stegning)
- 200 g cherrytomater
- 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
- 1 spsk mørk balsamicoeddike
- salt & peber
- 75 g kogt pasta
- frisk basilikum
- Læg kalvekødet ud på et skærebræt og bank det let, så det bliver helt fladt.
- Læg 1 skive Parmaskinke på hvert stykke sammen med 2-3 salvieblade.
- Fold hvert kødstykke sammen til en flad pakke. Krydr pakkerne med salt, peber og tørret basilikum og steg dem i olie.
- Tag de stegte pakker af panden og hold dem varme. Halver cherrytomaterne, kom dem på panden og lad dem stege, til de er faldet sammen.
- Hæld bouillon og balsamicoeddike over og lad den koge lidt ind. Smag saucen til med salt og peber.
- Anret tomaterne, saucen og kødet på den kogte pasta og pynt med frisk basilikum.