Saltimbocca med pasta

Saltimbocca med pasta

Ingredienser

  • 120 g meget tynde skiver kalveinderlår
  • 50 g parmaskinke uden fedtkant
  • store, friske salvieblade
  • salt & peber
  • tørret basilikum
  • 1 tsk olie (til stegning)
  • 200 g cherrytomater
  • 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • salt & peber
  • 75 g kogt pasta
  • frisk basilikum

  1. Læg kalvekødet ud på et skærebræt og bank det let, så det bliver helt fladt.
  2. Læg 1 skive Parmaskinke på hvert stykke sammen med 2-3 salvieblade.
  3. Fold hvert kødstykke sammen til en flad pakke. Krydr pakkerne med salt, peber og tørret basilikum og steg dem i olie.
  4. Tag de stegte pakker af panden og hold dem varme. Halver cherrytomaterne, kom dem på panden og lad dem stege, til de er faldet sammen.
  5. Hæld bouillon og balsamicoeddike over og lad den koge lidt ind. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Anret tomaterne, saucen og kødet på den kogte pasta og pynt med frisk basilikum.