-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Rodfrugtsuppe med ristede græskarkerner
Skøn og varmende suppe med masser af smag
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 2-3 fed hakkede hvidløg
- 1 stykke tyndtskåret citronskal (ubehandlet)
- 4 blade salvie
- 750 g groftskårne, grove grønsager f.eks. gule- og persillerødder, selleri og porrer
- ca. 1,5 liter grønsagsbouillon
- salt, peber
- Servering:
- 1 spsk olie
- 12-16 store salvieblade
- 50 g ristede, saltede græskarkerner
- 4 små italienske durumbrød
Sådan gør du:
- Varm olien i en gryde og sauter løg, hvidløg, citronskal og salvieblade kort heri under omrøring. Kom rodfrugterne i og sauter yderligere i 1-2 minutter. Hæld bouillon ved, bring det hele i kog og lad suppen snurre i 20-30 minutter, indtil grønsagerne er møre. Blend og smag suppen til med salt og peber.
- Varm olien i en lille pande og steg salviebladene sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
- Anret suppen i skåle og server med de sprøde salvieblade og græskarkerner på toppen og lune italienske brød til.
- Energi pr. person: 380 kcal, fedt 28%, protein 13%, kulhydrat 59%