Sauce

Sauce

(4 pers.)

Ingredienser

  • vingespidser, hals, kråse og
  • hjerte evt. 1 løg, 1 gulerod og
  • et par kviste timian eller persille
  • 15 g smør
  • 2 dl rødvin
  • 3 dl vand
  • 2½ spsk. hvedemel
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. ribsgelé
  • evt. 3 spsk. balsamicoeddike
  • salt og peber
  • madkulør

  1. Brun vingespidser, hals, kråse og hjerte i smør i en gryde. tilsæt evt. løg og gulerod i mindre stykker samt evt. timian eller persille. kom rødvin, vand, salt og peber i, og kog under låg i ca. 1 time. si det op i en gryde. kog det ind til 3 dl. stil det til side, til anden er færdigstegt.
  2. kom skyen i gryden til den kogte suppe fra indmaden. udrør hvedemelet i 1 dl vand, og rør det i. kog saucen igennem 5 min. under omrøring. smag til med ribsgelé, evt. balsamicoeddike, salt og peber, og kom kulør i.