tacos

Sundt tilbehør: Savoj-tacos med majs og mango

Bloggen Green Kitchen Stories deler ud af deres sunde favoritter.

4

Ingredienser

  • MAJS OG MANGOFYLD:
  • 2 majskolber
  • 450 g kogte sorte bønner, afdryppede
  • 1 lille forårsløg, hakket fint
  • 1 mango, skrællet og skåret i skiver
  • 30 g kokosflager
  • saft og revet skal af 1 usprøjtet limefrugt
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 knsp cayenne, paprika og tørret oregano
  • havsalt
  • Rå cremefraichedressing:
  • 150 g rå cashewnødder,
  • 1 spsk æblecidereddike
  • saft af ½ citron
  • 1 knsp havsalt
  • Tilbehør:
  • 1 hoved savoykål eller 1 bundt sølvbeder
  • 2 modne avokadoer, skåret i skiver
  • 1 stor håndfuld korianderblade, hakket fint

Sådan gør du:

  1. Skær majskernerne af kolberne og kom dem i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser til tacofyldet og vend det hele sammen.
  2. Kør dressingen glat i en blender. Løsn forsigtigt bladene på kålhovedet et for et, fjern de grove midterribber og skær hvert blad over i to.
  3. Læg en skefuld fyld på hvert blad efterfulgt af et dryp dressing og nogle skiver avokado. Drys med korianderblade, rul kålbladene sammen om fyldet og fæstn dem med en tandstik.