-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Savojkålsgryde med hamburgerryg
Nem og velsmagende aftensmad, hvor der kan bruges forskellige kåltyper i stedet for savojkål som for eksempel hvidkål eller spidskål.
Ingredienser
- 120 g fersk hamburgerryg
- 100 g løg
- 1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
- 2 tsk karry
- 200 g savojkål
- 1 æble
- salt & peber
- Skær løget ud i små tern og hamburgerryggen i lidt grovere tern.
- Kom det hakkede løg i en gryde med lidt af bouillonen og sauter, til det er blødt.
- Tilsæt hamburgerryg ternene og karry og sauter i 1 minut.
- Striml savojkålen og skær æblet i tynde både. Kom kålen og æblet i retten med resten af bouillonen. Krydr med salt og peber og lad den simre i cirka 10 minutter.