Schnitzler med knas
Sprøde skinkeschnitzler med lækkert fyld.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 18 min.
- 2 skinkeschnitzler (340 g i alt)
- 1/2 fed hvidløg
- salt og peber
- 25 g tørre abrikoser (hakket)
- 25 g hakkede nødder/pistacier
- 10 g smør
- 1 dl bouillon
- 2 spsk abrikosmarmelade
- 10 g smør
- 25 g hakkede nødder/pistacier
- Tilbehør:
- Bulgur eller ris samt grønsager
- Bank schnitzlerne flade og gnid dem med hvidløg, salt og peber. Læg abrikoser og nødder på kødet, rul sammen og hæft med kødnåle.
- Brun rullerne på en pande med smør.
- Skru ned for varmen, tilsæt bouillon og lad dem simre ca. 10 min. – vend dem flittigt undervejs.
- Tag kødrullerne af panden og pensl med abrikosmarmelade.
- Smelt smør på en pande og rist de hakkede nødder.
- Læg kødrullerne på panden og ryst, til de er dækket af nøddeknas.
- Servér m. bulgur eller ris.