Schnitzler med knas

Schnitzler med knas

Sprøde skinkeschnitzler med lækkert fyld.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 18 min.
  • 2 skinkeschnitzler (340 g i alt)
  • 1/2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 25 g tørre abrikoser (hakket)
  • 25 g hakkede nødder/pistacier
  • 10 g smør
  • 1 dl bouillon
  • 2 spsk abrikosmarmelade
  • 10 g smør
  • 25 g hakkede nødder/pistacier
  • Tilbehør:
  • Bulgur eller ris samt grønsager

  1. Bank schnitzlerne flade og gnid dem med hvidløg, salt og peber. Læg abrikoser og nødder på kødet, rul sammen og hæft med kødnåle.
  2. Brun rullerne på en pande med smør.
  3. Skru ned for varmen, tilsæt bouillon og lad dem simre ca. 10 min. – vend dem flittigt undervejs.
  4. Tag kødrullerne af panden og pensl med abrikosmarmelade.
  5. Smelt smør på en pande og rist de hakkede nødder.
  6. Læg kødrullerne på panden og ryst, til de er dækket af nøddeknas.
  7. Servér m. bulgur eller ris.