Schnitzler med marinade
Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af schnitzler med marinade.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Grill-tid: ca. 8 min.
- 4 skinkeschnitzler
- 1/2 portion tomat-chilimarinade (se opskriften på en af de forrige sider)
- 4 store tomater (halve)
- 1 salathoved (skyllede blade)
- 1 bundt forårsløg (snittet)
- 1 hvedebrød (skiver)
- Tænd grillen. Varmen er passende, når man kan holde hånden over risten i mindst 5 sekunder og højst 10 sekunder.
- Brun kødet på begge sider. Smør en skefuld marinade på hverside af schnitzlerne og steg dem færdige nogle min. på hver side.
- Grill tomaterne, evt. i siden af grillen, hvor der ikke er så varmt. Rist brødet. Servér schnitzlerne med salat og grilltomat.
- Drys med forårsløg og giv lunt brød og evt. ekstra tomat-chili-marinade til.