-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Siciliansk pasta
En dejlig ret, der minder om sol og skønne feriedage i Italien. Pastaen får smag fra bl.a. sardiner, oliven og hvidløg.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150-200 g tørret pasta
- 2 sardiner i olie
- 1+1 spsk olivenolie
- 2 skiver lyst brød uden skorpe
- 1 fed hvidløg
- 10 sorte oliven
- 1 spsk kapers
- 1 bdt persille
- salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Skær sardinerne i små stykker og svits dem i en gryde med olie. Riv brø-det til krummer. Pil hvidløget og skær det i skiver. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie. Tag hvidløgsskiverne af panden (og kassér dem) og steg nu brødkrummerne gyldne og sprøde i olien.
- Vend den afdryppede pasta sammen med sardinerne og servér med oliven, kapers, hakket persille og de sprøde brødkrummer.