Siciliansk pasta
En dejlig ret, der minder om sol og skønne feriedage i Italien. Pastaen får smag fra bl.a. sardiner, oliven og hvidløg.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150-200 g tørret pasta
- 2 sardiner i olie
- 1+1 spsk olivenolie
- 2 skiver lyst brød uden skorpe
- 1 fed hvidløg
- 10 sorte oliven
- 1 spsk kapers
- 1 bdt persille
- salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning.
- Skær sardinerne i små stykker og svits dem i en gryde med olie. Riv brø-det til krummer. Pil hvidløget og skær det i skiver. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie. Tag hvidløgsskiverne af panden (og kassér dem) og steg nu brødkrummerne gyldne og sprøde i olien.
- Vend den afdryppede pasta sammen med sardinerne og servér med oliven, kapers, hakket persille og de sprøde brødkrummer.