-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Sildesalat
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- (6-8 personer)
- 2 dl fromage frais
- 1 dl cremefraiche 18%
- 1 lille glas ufarvet kaviar, 60 g
- 1 bundt purløg
- 1 potte dild
- 3 kryddersildefileter
- 2-3 kogte kartofler
- 1 rødløg
- 2 hårdkogte æg
- Pynt: 1 hårdkogt æg og klippet purløg
- Bland fromage frais og cremefraiche sammen med kaviar.
- Tilsæt fintklippet dild og purløg.
- Skær kryddersildefileterne og kartoflerne i små terninger og bland dem i dressingen.
- Tilsæt hakket rødløg og 2 hårdkogte, hakkede æg.
- Garnér sildesalaten med æggebåde og fintklippet purløg.