-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Sildesalat
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- (6-8 personer)
- 2 dl fromage frais
- 1 dl cremefraiche 18%
- 1 lille glas ufarvet kaviar, 60 g
- 1 bundt purløg
- 1 potte dild
- 3 kryddersildefileter
- 2-3 kogte kartofler
- 1 rødløg
- 2 hårdkogte æg
- Pynt: 1 hårdkogt æg og klippet purløg
- Bland fromage frais og cremefraiche sammen med kaviar.
- Tilsæt fintklippet dild og purløg.
- Skær kryddersildefileterne og kartoflerne i små terninger og bland dem i dressingen.
- Tilsæt hakket rødløg og 2 hårdkogte, hakkede æg.
- Garnér sildesalaten med æggebåde og fintklippet purløg.