-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Skaldyrssalat med avocado-salsa
Pift frokosten op med en lækker hjemmelavet skaldyrssalat.
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 1 dl tomatjuice
- 3 spsk ketchup
- 2-3 spsk limesaft
- 1/2-1 tsk tabasco eller lign.
- 1 dåse krabbekød
- 300 g rejer, optøede frosne eller i lage
- 150 g dampede muslinger, friske, frosne eller konserves
- 3-4 forårsløg
- grøn salat
- salt og peber
- Salsa:
- 2 modne avocadoer
- 1 frisk chili
- 2 spsk limesaft
- frisk koriander
- salt og peber
- Tilbehør: brød
- Pisk tomatjuice sammen med ketchup og smag til med limesaft, tabasco, salt og peber.
- Vend de afdryppede skaldyr i dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
- Anret i 4 cocktailglas med lidt grøn salat i bunden.
- Halver avocadoerne, fjern stenene og træk skallerne af. Skær avocadokødet i små tern eller mos det groft med en gaffel.
- Tilsæt finthakket chili (uden frø og mellemvægge), limesaft og lidt friskhakket koriander.
- Smag til med salt og peber og læg en stor skefuld salsa oven på skaldyrscocktailen – eller server salsaen i en skål.
- Giv brød til.