Skærising bagt i papir
Skærising kan være en ret tynd fileteret fisk, som derfor egner sig godt til indpakning.
Ingredienser
- 170 g skærisingfilet
- 175 g tomater
- 100 g squash
- 25 g forårsløg
- frisk timian
- salt & peber
- citronsaft
- ’Hvidløgssmør’:
- 15 g plantemargarine
- 1 fed presset hvidløg
- Tilbehør:
- citronbåde
- Tomater, squash og forårsløg skæres i skiver og lægges på et stykke bagepapir.
- Læg en kvist frisk timian over grønsagerne og drys med salt og peber.
- Skærisingfileterne krydres ligeledes med salt og peber, foldes sammen og lægges ovenpå grønsagerne.
- Dryp med lidt citronsaft.
- Fold pakken sammen om det hele og læg den i et fad.
- Bages herefter i en varm ovn ved 200° i ca 20-30 minutter. Plantemargarinen røres sammen med presset hvidløg.
- Server den varme pakke direkte ved bordet med citronbåde. Lad ’hvidløgssmørret’ smelte henover fisk og grønsager.