
Skindstegt torsk med æblebacon
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 stykker torsk med skind, ca. 600 g
- smør
- havsalt og friskkværnet peber.
- 100 g bacon
- 2 faste, danske rødkindede æbler, hakket
- 1 rødløg, hakket
- rosmarin finthakket og nogle enkle hele blade
- persille, finthakket
- havsalt.
Sådan gør du
- Kom torsken på en pande og steg den i smør. Torsken skal stege ca. 1 1/2 min på hver side afhængigt af, hvor stor den er. Krydr til sidst med slat og peber.
- Kom alle ingredienser på en pande med smør, men gem halvdelen af krydderurterne til lige inden servering. Lad det stege på svag varme i ca. 5-8 min, eller til det er faldet lidt sammen og dufter. Drys krydderurterne over lige inden servering.
- Server sammen med torsken.
- TIP:
- Køb bacon af god kvalitet – evt. en du selv skærer ud. Det giver en meget bedre smag.