Skinkebiks med grønne bønner

Skinkebiks med grønne bønner

En nem opskrift på skinkebiks med grønne bønner

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 18 min.
  • 1 løg (finthakket)
  • 150 g frosne grønne bønner
  • 1 pakke kogt skinke i tern,
  • 2 stilke blegselleri (i små tern)
  • 1 spsk olie eller smør
  • 400 g kogte kartofler (i tern)
  • frisk eller tørret timian
  • Tilbehør:
  • Parmesanost og brød

  1. Sauter løg og blegselleri bløde på en pande med olie eller smør og tilsæt kartofler og timian.
  2. Steg til de er gyldne (ca. 8 min.) og tilsæt skinke og grønne bønner.
  3. Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber.
  4. Server med revet parmesanost og brød.