Skinkebiks med grønne bønner
En nem opskrift på skinkebiks med grønne bønner
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 18 min.
- 1 løg (finthakket)
- 150 g frosne grønne bønner
- 1 pakke kogt skinke i tern,
- 2 stilke blegselleri (i små tern)
- 1 spsk olie eller smør
- 400 g kogte kartofler (i tern)
- frisk eller tørret timian
- Tilbehør:
- Parmesanost og brød
- Sauter løg og blegselleri bløde på en pande med olie eller smør og tilsæt kartofler og timian.
- Steg til de er gyldne (ca. 8 min.) og tilsæt skinke og grønne bønner.
- Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber.
- Server med revet parmesanost og brød.