-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Skønne pølsehorn
Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit både til madpakkerne, fødselsdag og weekendhygge.
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Hævetid: 1 time
- Bagetid: 15 min.
- Fryse-egnet
- Dej:
- 25 g gær
- 1⁄4 l mælk
- 1 æg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- evt. 1⁄4 tsk stødt kardemomme
- 150 g durummel
- ca. 300 g hvedemel
- Fyld: 500 g brunchpølser,
- ketchup og sennep
- Pynt: 3-kornsblanding eller sesamfrø
- Rør gæren ud i lun mælk(max. 37 grader). Piskægget let sammen og taglidt fra til pensling. Rørresten af ægget i væskenog tilsæt olie, salt, evt.kardemomme og de 2slags mel.
- Ælt dejen godtigennem på et meldryssetbord. Læg dejen tilbagei skålen, dæk med filmog lad den hæve ca. 30min.
- Ælt dejen igennempå et meldrysset bord ogrul den ud til en cirkel,ca. 35 cm i diameter og 1⁄2 cm tyk.Del cirklen i 12 stykker.
- Læg en pølse og evt. lidtketchup og/eller sennepved hver og rul dejensammen fra den bredeende mod spidsen. Lægdem på 2 bagepladermed bagepapir og laddem hvile tildækket i 30min. Tænd ovnen på 225grader.
- Pensl hornenemed sammenpisket æg,drys evt. med pynt ogbag dem 12-14 min. Laddem afkøle på en rist.