-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Skønne salater
2 enkle og smagfulde salater med tomater og svampe
Jeg elsker hapsemad – især om sommeren, hvor appetitten ikke altid er til en stor bøf med sovs og kartofler! Og sådan er det med bruschetta, der er en italiensk udgave af tapas.
Bruschetta kan varieres i det uendelige, men her er to simple udgaver med henholdsvis tomater og svampe. Fyldet kan sagtens spises som enkle salater med masser af smag, men prøv også at servere dem på grillet brød gnedet med hvidløg. Det er som at tage en bid af Italien!
Tomatsalat
4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 15 min.
350 g tomater
3 spsk. olivenolie
2 spsk. vineddike
1 rødløg
1 hvidløg
1 dl bredbladet persille
salt og peber
Bruschetta:
8 skiver flutes
1 fed hvidløg
1. Skær tomaterne i mindre stykker.
Dressing:
2. Rør olie og eddike sammen. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og hakket persille. Smag til med salt og peber.
3. Vend tomatstykkerne i dressingen, og lad salaten trække et kvarters tid inden servering.
Bruschetta:
4. Giv brødskiverne et par min. under ovngrillen eller på brødristeren. Gnid hvidløget over de ristede brød, og fordél afdryppet tomatsalat herpå. Servér straks.

Rå svampesalat
4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 15 min.
350 g champignoner
3 spsk. olivenolie
½ citron (økologisk)
½ løg
1 hvidløg
1 dl bredbladet persille
salt og peber
Bruschetta:
8 skiver flutes
1 fed hvidløg
1. Skær svampene i tynde skiver.
Dressing:
2. Rør olie og citronsaft sammen. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og hakket persille. Smag til med salt og peber.
3. Vend forsigtigt svampeskiverne i, drys med fintrevet citronskal, og lad salaten trække et kvarters tid inden servering.

Bruschetta:
4. Giv brødskiverne et par min. under ovngrillen eller på brødristeren. Gnid hvidløget over de ristede brød, og fordél afdryppet svampesalat herpå. Servér straks.