Små fletbrød med chokolade og rosiner

Små fletbrød med chokolade og rosiner

15 stk.

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 2½ dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 75 g hakket mørk chokolade
  • 1 dl rosiner
  • 200 g fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
  • ca. 250 g hvedemel
  • Pensling:
  • 1 sammenpisket æg

  1. Smelt smørret, og kom det i en skål.Rør mælken i. Når det er lunkent, udrøresgæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser,og ælt dejen sammen, til den er smidig.Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca.1 time.
  2. Del dejen i 10 stykker. Del hvert stykkei 3. Rul til pølser, og flet 10 små brød. Laddem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg.
  3. Bag brødene ved 200 gr. ca. 18 min. påmidterste ovnribbe.