-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Sommerkrebinetter med krydderurter
Krebinetter er en af de mest populære danske favoritter. Her får du en ny krebinet-variant, med krydderurter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 10 min.
- 300 g hakket kalve- og svinekød
- friske krydderurter (f.eks. persille, estragon, merian)
- salt og peber
- 50 g durummel
- 10 g smør
- ½ spsk olie
- Tilbehør: nye kartofler
- og tomatsalat
- Ælt det hakkede kød sammen med hakkede krydderurter, salt og peber.
- Form det til 2-4 bøffer og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
- Servér f.eks. med nye kartofler og en salat af tomater med f.eks. fintsnittede forårsløg og en olie/eddikedressing.