-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sommertortillia med kylling
Mexicanske tortillia med kylling og sommerdressing.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- 2 kyllingebryster (eller 300 g kalkunbryst)
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk olie
- 2 forårsløg
- 2-4 tortilla
- Dressing:
- en håndfuld frisk koriander
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk limesaft
- ½ frisk chili (uden frø og mellemvægge)
- ½-1 tsk stødt spidskommen
- salt og peber
- Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på enpande med olie – 5-8 min. Krydr med salt og peber.
- Rørdressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend
- kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittedeforårsløg.
- Anret i lune tortillaser og server straks.