Søtunge med agurke-stenbiderrognsauce
En smuk anretning, når du vil forkæle dig selv eller har gæster. Saucen med rogn kan laves i forvejen og gemmes i køleskabet.
Ingredienser
- 150 g søtungefilet
- løvstikkeblade
- salt & peber
- Agurke-stenbiderrogn sauce
- 100 g DDV yoghurt 7%
- 50 g agurk
- 20 g stenbiderrogn (frisk eller fra glas)
- salt & peber
- lidt citronsaft
- Tilbehør
- frisk løvstikke
- agurk
- grønsager
- Skær søtungefileten i mindre stykker og læg dem lagvis med løvstikkeblade i en anretnings-ring, så fisken danner et lille tårn.
- Hvis du ikke har en ring, kan fisken kommes i en lille, rund form. Krydr med lidt salt og peber mellem lagene.
- Bag fisken i en 200° varm ovn i ca 10-15 minutter. Lad fisken afkøle og tag ringen af.
- Rør yoghurten sammen med finthakket agurk og stenbiderrogn i en skål. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Anret fisken på en tallerken med saucen. Pynt med frisk løvstikke og et stykke agurk, der er skåret flot ud.
- Server retten sammen med flere grønsager, for eksempel tomater.