Opskrift på spaghetti med citron, chili og kapers

Spaghetti med citron, chili og kapers

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    55 %

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • 1/2 dl olivenolie
  • 3-4 rødløg
  • 2 store røde chili uden kerner
  • Revet citronskal fra 1 økologisk citron
  • 35 g salte kapers
  • 100 g friskrevet parmesan
  • rucola.

Sådan gør du

  1. Kog spaghettien aldente som anvist i letsaltet vand.
  2. Sautér rødløg i tynde skriver samt fintsnittet chili i olivenolie ved middelvarme til løgene er møre. Tilsæt citronskal, kapers og spaghetti og bland godt.
  3. Smag til med salt og peber, drys med parmesan samt rucola og servér straks.

Tip

Erstat kapers med masser af hvidløg og drys med hakket persille.