Spaghetti

Spaghetti med kikærter, tomat & svinekød

Sund og nem hverdagsmad, som hurtigt vil blive en ny favorit.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    490 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    59 %

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornspaghetti
  • 3 fed finthakkede hvidløg
  • 1-2 tørrede chilier (peperoncino)
  • 1 tsk tørret merian eller oregano
  • 1 spsk olivenolie, evt. citronolivenolie
  • 250-300 g skinkeschnitzel i tynde skiver
  • 2 dåser flåede, hakkede tomater
  • 2 spsk velafdryppede kapers
  • salt, peber
  • 1 knsp sukker
  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • 1 groftskåret courgette
  • oregano

Sådan gør du:

  1. Kog, afdryp og hold pastaen varm. Varm olien i en gryde og sauter hvidløg, chili og merian heri under omrøring. Læg kødstykkerne i, steg dem gyldne på begge sider og tag dem op. Hæld tomater og kapers i gryden og kog saucen ved god varme i 5 minutter. Smag til med salt, peber og sukker. Bland kikærter og courgette i gryden sammen med kødstykkerne og lad det hele simre i 8-10 minutter. Smag til og vend sauce og pasta, drys med oregano og server omgående.