Spaghetti med rejer og hvidløg

Spaghetti med rejer og hvidløg

Prøv en delikat spaghettiret med rejer og hvidløg.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 12 min.
  • 150-200 g tørret spaghetti
  • 1 bdt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 3-4 spsk olivenolie
  • 200-300 g rejer
  • salt og peber

  1. Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
  2. Skyl persillen og hak den fint.
  3. Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.
  4. Halvér chilien og skrab frø og mellemvægge ud. Hak chilien fint.
  5. Svits hvidløg og chili i en gryde med olivenolie, uden at det bruner – ca. 5 min. Tilsæt rejerne og steg 1 min.
  6. Tilsæt en håndfuld hakket persille og vend den afdryppede spaghetti i.
  7. Krydr med salt og peber og servér straks.