Spaghetti med rejer og hvidløg
Prøv en delikat spaghettiret med rejer og hvidløg.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 12 min.
- 150-200 g tørret spaghetti
- 1 bdt persille
- 1 fed hvidløg
- 1 frisk chili
- 3-4 spsk olivenolie
- 200-300 g rejer
- salt og peber
- Kog spaghettien efter pakkens anvisning.
- Skyl persillen og hak den fint.
- Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.
- Halvér chilien og skrab frø og mellemvægge ud. Hak chilien fint.
- Svits hvidløg og chili i en gryde med olivenolie, uden at det bruner – ca. 5 min. Tilsæt rejerne og steg 1 min.
- Tilsæt en håndfuld hakket persille og vend den afdryppede spaghetti i.
- Krydr med salt og peber og servér straks.