-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Spansk kylling
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 stk kyllingebryst
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk oregano
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl bouillon
- 1 dåse artiskokhjerter
- 6-10 sorte oliven
- salt og peber
- Tilbehør:
- kogte ris
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem i en sauterpande med olie. Tag dem op og steg nu fintsnittet løg, hvidløg og peberfrugt 5-8 min. Tilsat oregano, salt og peber og hæld tomater og bouillon ved. Giv det et opkog og læg kødet ned i sovsen. Skær de afdryppede artiskokhjerteri kvarter og læg dem ved. Lad retten simre under lag ca.10 min. og smag til med salt og peber. Drys med oliven og server med kogte ris.