-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Spicy karry med rødder
En thai-inspireret karrysauce med masser af søde og stærke smagsnuancer gør langt de fleste lykkelige på en kold dag. Og selv de mest inkarnerede kødelskere glemmer med garanti alt om, at det er kulhydraterne, som dominerer i denne ret.
Ingredienser
- 1 løg, grofthakket
- 2 spsk rød karrypasta (fås i supermarkedet)
- 2 spsk kokos- eller olivenolie
- 1 dåse kokosmælk (4,5 dl)
- 350 g kartofler, skåret i tern på 2x2 cm
- 350 g gulerødder, skåret i tern på 2x2 cm
- 350 g pastinakker, skåret i tern på 2x2 cm
- 1 dl vand
- 2 spsk limesaft
- 1 æble, skåret i små tern
- 2 røde chilier, fintsnittede (kan udelades hvis du vil have en mindre stærk karry)
- 1 lille bundt thaibasilikum, grofthakket
Sådan gør du:
- Sauter løg og karrypasta i olien i 4-5 minutter ved medium varme på en dyb pande. Tilsæt kokosmælk, og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad saucen simre i 5 minutter.
- Tilsæt kartofler, gulerødder, pastinakker og vand. Bring saucen i kog, og lad saucen simre i ca. 15 minutter, til grøntsagerne er helt møre på grænsen til det udkogte.
- Rør limesaft, æbler, chilier og thaibasilikum i, og servér med det samme.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter