-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nem vegetarisk pastaret: Spicy karrypasta med grønsager i kokosmælk
En nem og lækker pastaret uden kød - her får du opskriften på en af vores grønne favoritter med pasta, grønsager og kokosmælk. Den vegetariske pastaret smager vidunderligt, og du kan lave den på bare 20 minutter.
pasta til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 løg
- 1 spsk. koldpresset rapsolie til stegning
- 2 tsk. grøn karrypasta
- 1 fed hvidløg
- 2 dl grønsagsbouillon
- 1 pose frisk spinat
- 1 dåse kokosmælk
- salt og peber
- 300 g fuldkornsspaghetti
- peanuts
Sådan gør du:
- Del blomkålen i buketter. Pil og skær løgene i tynde både.
- Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta, løg og presset hvidløg.
- Tilsæt blomkål, og vend godt rundt. Spæd til med bouillon, og kog i ca. 3 min.
- Tilsæt spinat og kokosmælk, og kog i ca. 2 min., til spinaten falder sammen.
- Tag gryden af varmen. Smag til med salt og peber.
- Kog spaghetti som angivet på emballagen, og afdryp.
- Server med grønsager i kokosmælk, og drys med hakkede peanuts.