-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sprød æblesalat
En salat med friske, knasende grønsager og æble i godt selskab med sprød, bagt skinke.
4
Ingredienser
- 25 g valnøddekerner
- 1 tsk honning
- 100 g parma- eller serranoskinke
- i tynde skiver
- 1 tsk rørsukker
- Salat:
- 1 bakke babyspinat
- 3 stilke groftsnittet bladselleri
- 2 udkernede æbler i både
- + lidt citronsaft
- 1 bdt. snittede radiser
- 1 bdt. groftskåret purløg
- Dressing:
- 3 spsk vineddike
- 1 spsk rørsukker
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 300 g groft brød
Sådan gør du:
- Del valnøddekernerne i halve. Varm honningen i en lille pande, bland valnøddekernerne i og rist dem gyldne under omrøring. Bred nødderne ud på en tallerken og lad dem afkøle. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, drys dem med en anelse sukker, bag dem sprøde i ovnen ved 200-225° i 5-6 minutter og lad dem afkøle. Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen og smag den godt til, før den blandes med salaten, der anrettes med et drys valnødder samt den sukkerbagte skinke og spises med groft brød.
- Energi pr. person: 340 kcal, fedt 30%, protein 17%, kulhydrat 53%