-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Sprøde croissanter
Køb en pakke færdig dej, fyld den efter smag, og server de lette horn lune.
6 stk.
Ingredienser
- 1 pakke dej til croissanter
- 6 tsk. abrikosmarmelade eller 75 g marcipan æltet med 40 g sukker eller 6 små stykker mørk chokolade eller blød nougat
Sådan laver du croissanter
- Luk dejrullen op, og bred forsigtigt dejenud på et ark bagepapir, så den så vidtmuligt beholder sin rektangulære form.
- Skær den i trekanter med pizzahjuletefter de stiplede linjer, og læg lidt fyld påhver af de brede ender. Tril dejen løst sammen,og læg den på pladen.
- Bag hornene efter anvisningen på pakningen.