Sprøde jødekager

Sprøde jødekager

Nyd de lækre jødekager på en kold decemberdag.

Ingredienser

  • 30 g let mayonnaise
  • 30 g mel
  • et nip bagepulver
  • 2 spsk multisød
  • lidt sammenpisket æg til pensling
  • 1 tsk Multisød
  • 5 g mandelsplinter
  • ½ tsk stødt kanel

  1. Lav en dej af let mayonnaise, mel, bagepulver og Multisød. Ælt den godt sammen og rul den fladt ud.
  2. Udstik runde kager, der lægges på bagepapir oven på en bageplade.
  3. Slå et æg ud i en skål og pisk det sammen. Brug lidt til at pensle kagerne med. Lav en blanding af Multisød, mandler og kanel og drys det på kagerne.
  4. Bag dem i en 200° varm ovn i cirka 8 minutter, til småkagerne er gyldne. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver for mørke.