Sprøde limekager
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Bagetid:
- 15 min.
- Dejen er fryseegnet
- (ca. 60 stk.)
- 275 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 250 g smør
- 100 g sukker
- 75 g flormelis
- 1/2 tsk vaniljesukker
- 1 usprøjtet lime
- 1 æg (str. L)
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Sigt mel og bagepulver sammen.
- Pisk smør, sukker og flormelis cremet og tilsæt vanilje, 2-3 tsk fintrevet limeskal og 1 spsk limesaft.
- Tilsæt ægget og rør melblandingen i.
- Sæt dejen med teskeer på bageplader med bagepapir og kag kagerne ca. 15 min. – til de er gyldenbrune i kanten.
- Lad dem stå på pladerne 1 minut, før de flyttes over på en rist til afkøling.
- Opbevar i en kagedåse.