Sprøde limekager

Sprøde limekager

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 30 min.
  • Bagetid:
  • 15 min.
  • Dejen er fryseegnet
  • (ca. 60 stk.)
  • 275 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g smør
  • 100 g sukker
  • 75 g flormelis
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 1 usprøjtet lime
  • 1 æg (str. L)

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver sammen.
  3. Pisk smør, sukker og flormelis cremet og tilsæt vanilje, 2-3 tsk fintrevet limeskal og 1 spsk limesaft.
  4. Tilsæt ægget og rør melblandingen i.
  5. Sæt dejen med teskeer på bageplader med bagepapir og kag kagerne ca. 15 min. – til de er gyldenbrune i kanten.
  6. Lad dem stå på pladerne 1 minut, før de flyttes over på en rist til afkøling.
  7. Opbevar i en kagedåse.