-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto
Kyllingen her er nem mad, fordi den passer sig selv i ovnen. Det øvrige tilbehør tilberedes på kun få minutter.
Tid: ca. 35 minutter.
(4 pers.)
4 stk. kyllingebryst med skind
basilikumpesto
salt og peber
4 dl bulgur
1 bundt forårsløg
250 g optøede ærter
1.
Annonce
Løsn forsigtigt skindet fra kyllingebrysterne, og fyld 2 tsk. pesto under skindet. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad, og krydr dem med salt og peber. Steg kyllingen i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.
2.
Damp bulgur som angivet på emballagen. Snit forårsløgene. Damp ærterne i 2 minutter, og hæld dem til afdrypning i en sigte. Vend bulgur med forårsløg, ærter og pesto efter smag. Smag til med salt og peber.
3.
Server kyllingen med ærter i bulgur med pesto.