-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto
Kyllingen her er nem mad, fordi den passer sig selv i ovnen. Det øvrige tilbehør tilberedes på kun få minutter.
Tid: ca. 35 minutter.
(4 pers.)
4 stk. kyllingebryst med skind
basilikumpesto
salt og peber
4 dl bulgur
1 bundt forårsløg
250 g optøede ærter
1.
Annonce
Løsn forsigtigt skindet fra kyllingebrysterne, og fyld 2 tsk. pesto under skindet. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad, og krydr dem med salt og peber. Steg kyllingen i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.
2.
Damp bulgur som angivet på emballagen. Snit forårsløgene. Damp ærterne i 2 minutter, og hæld dem til afdrypning i en sigte. Vend bulgur med forårsløg, ærter og pesto efter smag. Smag til med salt og peber.
3.
Server kyllingen med ærter i bulgur med pesto.