Stegt fisk med svampe
Stegte fisk og svampe klæder hinanden godt. Her følger en opskrift der kan klares på en lille halv time.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 12 min.
- 300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller ørred
- 50 g durummel
- 1 spsk olie
- 25 g smør
- 250 g vilde svampe eller markchampignoner
- 1 dl piskefløde
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- salt og peber
- Tilbehør: kartofler, ris eller pasta
- Skær fisken i 2 eller 4 stykker og krydr dem med salt og peber. Vend dem i durummel og steg dem på en varm pande med smør og olie ca. 3 min. på hver side.
- Tag fisken af panden og hold den varm. Tør panden af og brun de rensede, skivede svampe på panden i lidt smør. Krydr med salt og peber, tilsæt fløde og kog sovsen igennem. Tilsæt forårsløg og fordel sovsen omkring fisken.
- Server med kartofler, ris eller pasta.