-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Stegt fiskefilet & ristet kål
Fisk i en fart.
4
Ingredienser
- 1 æggehvide
- 4 store fiskefileter, f.eks. rødspætte eller kulmule (600-700g)
- 2 dl pankorasp
- salt, peber
- 2 spsk olie til stegning
- Ristet selleri & grøntkål:
- 1 lille selleriknold i tynde strimler
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 udkernede æbler i tern
- 1 bakke babygrønkål
- 1,5 dl kogte vilde ris
- 1 spsk sesamfrø
- 1 tsk sesamolie limesaft
- 200 g ristet fuldkornsbrød i tynde skiver
- Sådan gør du: Pisk æggehviden let. Vend fiskefileterne i æggehvide og derefter i rasp, der er krydret med salt og peber. Steg fisken gylden i olie i 2-3 minutter på hver side, og hold den varm. Tør panden af. Kom lidt mere olie i panden, og rist selleristrimler under omrøring et par minutter. Bland æblestykker og grønkål ved, og steg videre, til grønkålen begynder at falde sammen.
- Bland risene ved, varm dem igennem, og smag til med sesamfrø, olie og limesaft. Server fisken med de lune grønsager og ristet brød.
- Energi pr. person: 510 kcal, fedt 28%, protein 33%, kulhydrat 39%