Stegt julesalat med granatæblekerner
Til 6 personer:
3 julesalathoveder
20 g smør
2 granatæbler
100 g ristede cashewnødder
salt og friskkværnet peber.
Skær hver julesalathoved i seks stykker på langs, steg dem på en pande i smør på alle sider, og læg dem derefter på et fad. Skær granatæblerne i halve, og bank kernerne ud. Drys kernerne hen over julesalaten, hak cashewnødderne, og drys dem hen over. Tag det der er tilbage af granatæblerne, og pres al saften af dem ud over hele salaten, drys med salt og peber.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter