Stegt rødspætte med løvstikkepesto
Alle elsker rødspætte - prøv den med en lækker løvstikkepesto til.
Ingredienser
- 1 rødspætte (renset og flået)
- 10 g mel
- salt og peber
- 10 g DDV plante 70 til stegning.
- Løvstikkepesto:
- 1 bundt løvstikke
- 50 g grøn peberfrugt
- 20 g pinjekerner
- 1 fed hvidløg
- 10 g olie
- citronsaft
- salt og peber
- 150 g blomkål
- salt
Sådan gør du:
- Vend fisken i mel, der er krydret med salt og peber. Varm en pande op med fedtstoffet, og steg fisken gylden på begge sider. Kom løvstikke, peberfrugt, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker. Kør det til en jævn pesto. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Del blomkålen i buketter. Damp dem i letsaltet vand i et par minutter, så de er al dente. Server fisken med pestoen og den dampede blomkål.
- Kalorier 542 kcal
- Protein 40 g (30 procent)
- Kulhydrat 15 g (13 procent)
- Fedt 34 g (57 procent)
- Kostfibre 6 g
- Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev her