Stegt torskefilet a la Louisiana

Stegt torskefilet a la Louisiana

Spændende og overraskende godt med banan i mad.

Ingredienser

  • 170 g torskefilet
  • salt & peber
  • 2 tsk mel
  • 1 tsk olie til stegning
  • Louisiana grønsager
  • 1/2 dl bouillon (1/2 dl vand + 1 tsk pulver)
  • 100 g rød peberfrugt i små tern
  • 100 g tomat i grove tern
  • et par friske chilier
  • 1/2 banan i skiver
  • 1/2 tsk sød paprika
  • salt & peber

  1. Varm olien op på en pande.
  2. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg torsken på begge sider i ca 2-3 minutter, til den er færdigstegt. Hold fisken varm.
  3. Bouillonpulveret opløses i lidt vand og varmes op i en gryde. Heri sauteres peberfrugter og tomater sammen med chili i et par minutter.
  4. Til sidst vendes skivet banan i grønsagerne, og der krydres med sød paprika, salt og peber.
  5. Ved serveringen anrettes grønsagerne i bunden af en tallerken, og torsken lægges ovenpå.