Stegt torskefilet a la Louisiana
Spændende og overraskende godt med banan i mad.
Ingredienser
- 170 g torskefilet
- salt & peber
- 2 tsk mel
- 1 tsk olie til stegning
- Louisiana grønsager
- 1/2 dl bouillon (1/2 dl vand + 1 tsk pulver)
- 100 g rød peberfrugt i små tern
- 100 g tomat i grove tern
- et par friske chilier
- 1/2 banan i skiver
- 1/2 tsk sød paprika
- salt & peber
- Varm olien op på en pande.
- Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg torsken på begge sider i ca 2-3 minutter, til den er færdigstegt. Hold fisken varm.
- Bouillonpulveret opløses i lidt vand og varmes op i en gryde. Heri sauteres peberfrugter og tomater sammen med chili i et par minutter.
- Til sidst vendes skivet banan i grønsagerne, og der krydres med sød paprika, salt og peber.
- Ved serveringen anrettes grønsagerne i bunden af en tallerken, og torsken lægges ovenpå.