Stegt torskerogn med kaperscreme
Det er skønt med torskerogn, der kan bruges på mange måder. Her er torskerognen brugt i en lækker lille ret.
Ingredienser
- Arbejdstid: 10 min.
- Stegetid: 4 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g kogt torskerogn (evt. fra dåse)
- 15 g smør
- 1 dl cremefraiche eller kvark
- 1 tsk dijonsennep
- 1 (skalotte)løg
- 1-2 spsk kapers
- salt og peber
- Tilbehør:
- Brød/rugbrød
- Skær kogt torskerogn uden hinder i tykke skiver og steg dem på en varm pande med smør – ca. 2 min. på hver side.
- Rør cremefraiche eller kvark sammen med sennep, finthakket skalotteløg og kapers. Smag til med (salt) og peber.
- Anret torskerognen med kaperscreme og giv ristet brød eller rugbrød til.