Stegte grønne ris
Grøn mad – hurtig at lave.
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 1 courgette
- 2 tsk olivenolie
- 300 g kogte ris
- 150 g snittede sukkerærter
- 1 bakke spinat
- 2 æg
- 4 spsk soyasauce
- 1 tsk sesamolie
- salt, friskkværnet peber
- grov paprika
- 1 bdt fintsnittede forårsløg
- koriander
- Servering:
- 300 g foccaciabrød.
Sådan gør du:
- autér løg og courgette i en stor sauterepande i olie 4-5 minutter. Bland risene ved og rist videre i yderligere nogle minutter, før sukkerærter og spinat blandes i og sauteres med 2-3 minutter.
- Pisk æggene med soyasauce, sesamolie samt salt og peber. Hæld æggemassen over fyldet i panden og steg videre under omrøring. Brug evt. en gaffel, så æggemassen fordeles og binder ris og grønt sammen. Drys med forårsløg og servér med koriander og brød.
- Energi pr. person: 450 kcal, fedt 18%, protein 17%, kulhydrat 65%.