-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Stribede chokolademoussekager
Disse stribede chokolademoussekager har en delikat smag af mandel og er perfekte, når der skal sødt på bordet.
24 stk.
Ingredienser
- Bunde:
- 30 g hvedemel
- 100 g mandelmel
- 100 g sukker
- 5 æggehvider
- 50 g sukker
- lidt smeltet smør til pensling
- Chokolademousse:
- 200 g mørk chokolade med et kakaoindhold mellem 55-65 %
- 4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
- 4 spsk. sukker
- 3 dl piskefløde
- Desuden:
- 250 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Kom hvedemel, mandelmel og de 100 g sukker i en skål.
- Pisk æggehviderne i en anden skål. Tilsæt de 50 g sukker lidt efter lidt til æggehviderne. Med en dejskraber vendes melblandingen med æggehviderne.
- Pensl et stykke bagepapir med smeltet smør. Fordel dejen på bagepapiret på en bageplade i et rektangel på 30x40 cm.
- Bag bunden ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 8-10 min., til den er gylden og gennembagt. Afkøl bunden, og skær den i 4 ens firkanter. Tag dem forsigtigt af bagepapiret.
- Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i.
- Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen. Fordel moussen mellem de 4 kagebunde. Stil kagen tildækket i køleskabet ca. 4 timer.
- Skær i 12 firkanter. Smelt chokoladen som beskrevet i boksteksten her på siderne.
- Dyp hver kagefirkant i chokolade. Lad det stivne evt. i køleskab. Skær nu hver firkant i 2 trekanter.