Sund skipperlabskovs
Portionen rækker til 1-2 personer
Ingredienser
- 200 g oksemellemskært
- 2 dl oksebouillon
- 2 gulerødder
- 1/2 lille løg
- 1 lille persillerod
- 3-4 melede kartofler
- 2 laurbærblade
- 5 hele peberkorn
- Salt
- frisk persille
- rugbrød
- syltede rødbeder
- Skær 200 g oksemellemskært i terninger, kom det i en grydemed ca. 2 dl oksebouillon, så kødet er dækket, og bring det i kog.
- Skum suppen omhyggeligt og lad kødet koge under låg ca. 30 min. Skræl 2 gulerødder (ca. 125 g) og skær dem i 1/2 cm tykke ringe, og pil 1/2 lille løg (ca. 30 g) og hak det.
- Skræl 1 lille persillerod (ca. 100 g) og 3-4 melede kartofler(ca. 250 g). Tilsæt løg, gulerødder, kartofler, persillerod,2 laurbærblade, 5 hele peberkorn og salt til kødet. Ladretten koge ca. 30 min.
- Tilsæt evt. mere væske. Server skipperlabskovs med et drys frisk persille, rugbrød og syltederødbeder.