Svampecreme serveret i julesalat
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 100 g champignon
- 1 skalotteløg
- 50 g bøgehatte
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk frisk flødeost feks. Kirk, buko eller Philadelphia
- 2 dråber trøffelolie (hvid, da den smager af mere)
- 2 skiver durumbrød
- 1 spsk olivenolie
- 1 kvist rosmarin
- 2 julesalathoveder.
Sådan gør du
- Snit roden af champignonerne skyl og hak dem fint.
- Pil og hak skalotteløget.
- Varm olien på en pande og rist løget og champignonerne. Sluk for varmen og rør flødeosten i sammen med trøffelolie. Smag til med salt og peber.
- Bræk brødet i små stykker og rist det på en pande sammen med rosmarinen.
- Rist bøgehattene på en pande.
- Skær roden af julesalaten og pil bladene af et af gangen. Det er det største du skal bruge. Brug 12 i alt.
- Fyld hvert blad med svampecreme, lidt bøgehatte og de ristede brødcroutoner.
- Servér til et glas champagne.