-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Svinefilet med spinatkartofler
(4 pers)
Ingredienser
- Svinefilet:
- 8 tynde skiver lufttørret skinke
- 1 kg svinefilet
- kødsnor
- 1 bundt timian
- salt og peber
- 2-3 spsk. olivenolie
- Spinatkartofler:
- 800 g små nye kartofler
- 50 g små spæde spinatblade
- 3 spsk. mayonnaise
- 3 dl cremefraiche 9 %
- 1½ spsk. grov sennep
- salt og peber
- Salat:
- 100 g cherrytomater
- 1 romainesalat
- 1 håndfuld spæde spinatblade
- 1 håndfuld timianblade
- Vikl skinken om kødet, ogsnør med kødsnor. Sæt timiankvistefast under snoren, ogkrydr med salt og peber. Brunkødet af på alle sider i oliepå panden, og læg fileten i etovnfast fad midt i en kold ovn.Tænd ovnen på 160 gr., oglad kødet stege i ca. 25 min.,eller til det har en centrumtemperaturpå 60 gr.
- Kog kartoflerne næstenmøre i ca. 8 min. i saltet vand,og lad dem trække under låg ica. 7 min. Hak spinatbladenegroft med en skarp kniv.
- Rør mayonnaise, cremefraiche,sennep, salt og pebersammen. Vend spinaten i, ogsmag til med salt og peber.Halver kartoflerne, og venddem i spinatcremen.
- Halver tomaterne, og riveller skær salaten i mindrestykker. Bland salaten medtomater, spinat og timian.
- Server fileten skåret itynde skiver med de cremedespinatkartofler og salat somtilbehør.