-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Svinekotelet med teriyaki-svampe
Næringsindhold
- Energi pr. person:437 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:37 %
- Kulhydrat:42 %
4
Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 100 g yoghurt 0,1%
- ¼ dl eddike
- ¼ dl sukker
- salt, peber
- 1 agurk
- 400 g groftsnittet spidskål
- 1 lille pose baby spinat
- 300 g svampe
- 1 spsk olie
- 1/2 dl teriyaki sauce
- 5 svinekoteletter
- 1 spsk smør.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 minutter.
- Rør yoghurt, eddike og sukker sammen og smag til med salt og peber. Halvér agurken på langs og skær den i skiver. Vend agurk, spidskål og spinaten i dressingen og lad det trække indtil servering.
- Rens svampene, skær dem evt. i lidt mindre stykker og steg dem i olie 2-3 minutter, tilsæt teriyaki og kog ind.
- Brun koteletterne 1 minut på hver side og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- Server koteletterne med svampe, salat og kartofler vendt i smør.