-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Tabbouleh med falafler
Traditionel tabbouleh kan laves i mange varianter – denne er med abrikoser og pistacienødder.
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- Falafler:
- 1 dåse kikærter, drænet vægt 250 g
- 4 stængler bredbladet persille
- 1 æg
- 1 spsk tahin
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt chili
- 1 spsk sesamfrø
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk bagepulver
- ca. 3 spsk hvedemel
- salt
- olie til stegning
- Tabbouleh:
- 3 dl couscous
- 4 forårsløg, grofthakkede
- 12 tørrede abrikoser, i tern
- 4 spsk usaltede pistacinødder
- 1 bdt mynte
- 1 bdt koriander
- 4 spsk olivenolie
- saft fra ½ citron
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne til falaflerne i en blender, og blend indtil massen er ensartet. Bliver massen for flydende til at forme i hænderne, så tilsæt lidt mere mel, indtil konsistensen er som en fars. Form til små kugler. Varm en pande med rigeligt olie godt op, og steg dem gyldne og sprøde, cirka 2-3 minutter på hver side. Tag op, og lad dryppe af på fedtsugende papir eller køkkenrulle.
- Tilbered couscous'en efter anvisning på pakken.
- Rist pistacienødderne på en tør, varm pande, indtil de bliver en anelse lysebrune. Hak dem groft, og bland dem med den afkølede couscous. Tilsæt forårsløg, abrikoser, hakket mynte og koriander. Vend olie, citron salt og peber i salaten, og smag til.
- Servér salaten med lune falafler og evt. grove pitabrød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ Fyldig speltsalat med spinat