Tarteletter med tun

Tarteletter med tun

Arbejdstid: 15 min.Koge/stegetid: 8 min.Ikke fryse-egnet

Ingredienser

  • 1/2 løg
  • 1 æble
  • 1 tsk karry
  • 10 g smør
  • 1 dåse tunfisk
  • 2 dl Karolines mælkesovs 4%
  • 125 g hel spinat (frisk eller fra frost)
  • evt. 1 spsk rosiner
  • evt. 1 spsk mandler
  • salt og peber
  • tarteletter

  1. Sauter finthakket løg og æble i smør i en gryde og tilsæt karry.
  2. Lad det simre under omrøring og tilsæt mælkesovs. Varm det igennem under omrøring og smag til med salt og peber.
  3. Tilsæt spinat og afdryppet tunfisk. Varm det igennem og fordel fyldet i varme tarteletter.
  4. Drys evt. med rosiner og grofthakkede, ristede mandler.