Ny ovn laver (næsten) selv maden
Foto: Miele

Ny ovn laver (næsten) selv maden

Mieles Generation 7000 løfter madtilberedningen ind i fremtiden. Ovnen åbner bl.a. selv lågen og køler hurtigt ned, og med et kamera i toppen af ovnrummet kan du holde øje med stegen nede fra supermarkedet.

Mobilen har for længst overtaget styringen med mange funktioner i vores hjem, og nu overtager smartphonen også kontrollen i køkkenet. Med Mieles Generation 7000 behøver du nemlig ikke længere være hjemme for at kigge til stegen i ovnen.

Serien er et helt nyt sortiment af intelligente indbygningsprodukter til køkkenet, fra ovne og kogeplader til dampovne, espressomaskiner og opvaskemaskiner, som kombinerer madlavning, teknologi og brugervenlighed.

Miele kalder selv sin Generation 7000 for den største og mest banebrydende introduktion i virksomhedens 120 år lange historie. ”Det er den største produktlancering i vores virksomheds historie. Det gør madlavning enklere, mere bekvem og sikker, og desuden passer alle produkterne perfekt ind i alle køkkendesign og miljøer”, understreger marketingdirektør i Miele Asger Bache Jensen.

OVNEN ÅBNER SELV LÅGEN
Med Generation 7000 fra Miele kan du få et perfekt tilberedningsresultat helt uden stress. Den nye feature TasteControl sikrer, at du hverken bager eller steger for længe, selvom du ikke står lige ved siden af ovnen, når den er færdig. Ovnen åbner nemlig selv lågen en anelse, og så køler den ellers lynhurtigt ovnrummet ned. Det betyder, at dine boller ikke står og bager videre, selvom de fortsat er i ovnen. Er det en steg, du er ved at tilberede, kan du vælge, at ovnen ikke skal køle helt ned, når den er færdig, men i stedet blot sænker temperaturen hurtigt. På den måde kan du lade stegen stå og trække i ovnen, indtil du er klar til at servere den, og du slipper samtidig for besværet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet. ”Generation 7000-produkterne styrer vores kunder gennem tilberedningsprocessen. Betjeningen er intuitiv, processerne er enkle og naturlige, så brugervenligheden giver større plads til kreativitet”, fortæller Mieles chefdesigner Andreas Enslin.

tekst_MotionReact.jpg

SE TIL STEGEN PÅ MOBILEN
Teknologiens mange muligheder er i dag så fast en del af hverdagen, at den bogstaveligt talt ikke er længere væk end et greb i lommen. Også i køkkenet har mobilen naturligvis gjort sit indtog.

Vi kan tjekke temperaturen på kødet og styre temperaturen i køleskabet, men hvis oplysningen på mobilen krævede en handling, så var vi nødt til at være hjemme. Men det er slut nu.

Med nyskabelsen FoodView er Miele gået linen ud og har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder af din ret direkte til din smartphone via Miele@mobile-app. Appen giver dig blandt andet også mulighed for at slukke for ovnen eller eventuelt sænke temperaturen, så retten holdes varm. Du kan dermed stå nede i dit supermarked og købe det sidste ind samtidig med, at du lige tjekker, hvordan det står til med lasagnen hjemme i ovnen.

tekst_FoodView.jpgMed FoodView er det nu muligt at se til din mad hvor som helst og når som helst takket være et integreret kamera i ovnen og Miele@mobile-app.

Se flere features og læs meget mere om Mieles Generation 7000 på miele.dk.