Sprøde toasts opskrifter

Foto: Getty & Bageren og Kokken

Sprøde toasts opskrifter

Sprøde toasts & lækre paninis: Det bedste grej & de lækreste opskrifter

Her har vi samlet 4 lækre paninigrills og toastere til dig + 4 skønne opskrifter på lækre toasts og panini, som du kan forkæle dig selv og familien med.

Der var engang, hvor en toast var lig med et kridhvidt stykke toastbrød med en skive skinke og en skive ost imellem.

Du kender sikkert populære 'parisertoast' med skinke og ost eller dens mere avancerede fætter cowboy-toasten med 'oksekød' og løg fra diverse håndboldhaller, svømmestævner og grilbarer, men de tider er forbi.

Og i dag er en toast er faktisk meget mere - og andet end det. Faktisk er en toast en genial måde at spise sandwich på, og der er faktisk stort set ikke nogle begrænsninger for, hvad du kan vælge at komme i en toast eller en panini.

Du kan selvfølgelig lave den klassiske toast med skinke og ost, men du kan også lave en skøn panini med aubergine og bresaola - eller en lækker toast med kejserhatte og oliventapenade 

Og du kan sagtens lave de lækreste toasts og panini derhjemme – det kræver bare de rigtige råvarer og de rette udstyr.

Grundbestanddelen i en god panini er er godt brød – du kan bruge landbrød, ciabattabrød eller focaccia – eller almindeligt toastbrød eller franskbrød. Nogle toastere kan kun toaste flade brød, men andre, som f.eks. Breville 4 Skivers Paninigrill har plads til alle typer brøde - både ciabatta, focacciabrød, naan, tortillas og bagels, du lægger i – modellen Breville VST026X klarer samtlige brødtyper uden problemer.

 

Breville paninigrill er super velegnet til den store familie, da den kan lave op til 3 sandwiches ad gangen. 

 

Synes du at en toaster fylder for meget på dit køkkenbord, eller har du bare ikke lyst til at have (endnu) en køkkenmaskine stående i skabet, så er en KitchenAid Grill og Panini Press måske løsningen. Men den får du nemlig en smuk og ikke mindst solid grillpande med et låg til, som du kan bruge, når du skal lave toast eller panini – eller en grilled cheese sandwich på den gammeldags facon. 

I det hele taget kan det være smart at tænke flere forskellige madlavnings-behov ind, når du investerer i en maskine til køkkenet. Et godt eksempel på dette kunne være denne kompakte og smarte bordgrill, som kan bruges til både fisk, kød, grøntsager og sandwiches.

Grillpladerne har non stick belægning så du slipper for at bruge så meget fedtstof, hvilket giver sundere mad. Og så er grillen stilfuldt og flot, så du kan sagtens have den stående fremme på dit køkkenbord.

Har du lyst til at gå all-in på din toast-lavning, så er en Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker ikke til at komme uden om - med den fikser du de lækreste toasts til morgenmaden eller til frokost. Vælg dit eget brød eller pålæg - og fyld på. Du kan også slå et æg ud i din sandwichmaker og lave det perfekte æg. 

Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker er blevet en stor succes, da den blev lanceret i USA. Og vi er ret sikre på, at den vil bringe stor lykke hos husstandens teenagebørn og deres forældre. 

Så ligegyldigt om du vælger at lave din panini eller toast på pande, i toaster, på grill eller i en sandwich-maker, så finder du med garanti ALT hvad du har brug for hos Bageren & Kokken.  Her finder du 4 af vores absolutte favorit-opskrifter på panini, toast, pan bagnat, & french toast. Velbekomme!

Se, hvad vi ellers skriver om: Toast, Shopping og Køkken