Thaisuppe
En krydret suppe er især god om vinteren.
Ingredienser
- 25 g skalotteløg
- 2 fed hvidløg
- lidt finthakket citrongræs
- lidt friskreven ingefær
- 1 rød chili
- 5 g olie til stegning
- 3 dl bouillon (3 dl vand + 3 tsk pulver)
- 30 g kokosmælk
- 120 g tilberedt, strimlet kyllingekød
- 25 g snittet forårsløg
- 100 g friske bønnespirer
- 50 g bambusskud (dåse i strimler)
- 75 g tilberedte nudler
- fishsauce eller salt
- frisk koriander
Sådan gør du:
- Kom skalotteløg, hvidløg, citrongræs, ingefær og chili i en minihakker. Kør det sammen til en pasta.
- Varm olien op i en gryde og steg pastaen i et par minutter. Hæld bouillon og kokosmælk ved og kog det igennem i et par minutter. Tilsæt kyllingekødet og forårsløg sammen med bønnespirer, bambusskud og de tilberedte nudler.
- Varm suppen igennem og smag til med fishsauce eller salt. Garner med frisk koriander.
- Kalorier 457 kcal
- Protein: 36 g (31 procent)
- Kulhydrat: 40 g (35 procent)
- Fedt: 17 g (33 procent)
- Kostfibre: 2 g
- Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig ALT for damernes Slankeklub her