Tigerrejer med spicy gulerods-slaw
Grillmad af den super nemme slags – f.eks. til en lille frokost.
4
Ingredienser
- 12 tigerrejer
- 1 tsk olie
- lidt chilipulver, salt, peber
- Thai gulerods-slaw
- 125 g grønne asparges & sugarsnaps
- 3 groft strimlede gulerødder
- 1 udkernet, fintsnittet rød peber
- 1 fintsnittet rødløg
- 100 g sukkerærtespirer
- Dressing
- 3 spsk fishsauce
- 1 udkernet fintsnittet rød chili
- 3 spsk limesaft
- 2 tsk rørsukker
- 1 bdt koriander
- lime
Sådan gør du:
- Vend rejerne med olie og chili samt salt og peber og sæt dem på spyd. Snit asparges og sugarsnaps tyndt på langs og bland dem med de øvrige, fintsnittede grønsager. Rør ingredienserne til dressingen sammen – rør, til sukkeret er helt opløst, og smag til. Server dressingen til salaten med lime og grillede rejer.
- Energi pr. person: 260 kcal, fedt 10%, protein 50%, kulhydrat 40%.