-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Toast med rygeostcreme og asparges
Supernemme og smukke små toasts. Nyd dem inden maden, eller brug dem som forret. Top evt. med friskpillede rejer, og beregn 3 toasts til hver, hvis du bruger dem som forret.
Ingredienser
- 12 stk.
- ½-1 groft flute
- olivenolie
- hvidløg
- salt
- Rygeost:
- 175 g rygeost
- 2 spsk tyk yoghurt
- 1 bundt grønne asparges
- lidt citronsaft
- 1 tsk revet citronskal (øko)
- 3-4 spsk god olivenolie
- 1 håndfuld kørvel
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skær flutet i tynde skiver (ca. 12 styk). Dryp dem med en smule olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Gnid de varme, sprøde brød med hvidløg, og krydr med salt.
- Rør rygeost med yoghurt. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og kassér den. Lav tynde strimler af aspargesene med en tyndskræller, og vend strimlerne med lidt citronsaft, citronskal, olivenolie og lidt plukket kørvel.
- Smør de små toasts med rygeostecreme, top med asparges og kørvel, og krydr med salt og peber.
- Servér straks.
PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater