Tvebakkevafler
(8-10 tykke vafler)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Hævetid: 30 min.
- Bagetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 10 g gær
- 2 dl mælk
- 2 dl mineralvand
- 1 spsk sukker
- 1 æg str. L
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk stødt kanel
- 125 g hvedemel
- 125 g knuste tvebakker
- 50 g smør (smeltet)
- Tilbehør:
- æblemos eller syltetøj
- Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt vand, sukker, æg ogkrydderier. Rør mel og knuste tvebakker i dejen og tilsæt smør.
- Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse (ca. 1⁄2 time).
- Bag til tykke vafler i et varmt vaffeljern og server med æblemos eller syltetøj.